Reseptit

Grillatut hapanimelät broilerinuijat

4.6.2014 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Ainekset

18 broilerin koipinuijaa
0.5 dl makeaa chilikastiketta
2 rkl soijaa
1 dl rypsiöljyä
1 valkosipulinkynsi
5 cm:n pala tuoretta inkivääriä raastettuna

Valmistusohje

Hapanimelät broilerinuijat kypsyvät grillissä mukavan nopeasti.

1. Sekoita kaikki mausteaineet kulhossa.

2. Laita koipinuijat muovipussiin ja kaada mukaan maustekastike. Purista pussista ilmat pois, sido se tiiviisti kiinni ja kääntele pussia niin, että marinadi maustaa kaikki koipinuijat. Anna marinoitua yön yli.

3. Ota pussi huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista.

4. Grillaa koipinuijat kypsiksi ja tarjoile.