Grillatut katkaravut thaimaalaisittain
Mausta katkaravut inkiväärillä, chilillä ja valkosipulilla.
Ainekset
- noin 16 raakapakastettua jättikatkaravunpyrstöä
- 1 tl hienonnettua inkivääriä
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1 hienonnettu chili
- suolaa, pippuria
- öljyä
Valmistusohje
1. Anna pyrstöjen sulaa täysin. Leikkaa rapujen kuori selkäpuolelta auki. Poista suoli. Sekoita mausteet keskenään ja mausta ravut selkäpuolelta seoksella. Sivele pyrstöt öljyllä ja anna maustua jonkin aikaa jääkaapissa.
2. Pujota ravunpyrstöt kylmässä vedessä liotettuihin bambuvartaisiin ja grillaa molemmin puolin 2–3 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous