Hedelmäinen manchegosalaatti
Persimoneja ja viikunoita sisältävä juustosalaatti maistuu uuden vuoden juhlissa. Tarjoa lisänä seesaminsiemenillä kuorrutettuja jättikatkarapuja ja mojomajo-kastiketta.
Ainekset
- 3 viikunaa
- 3 persimonia
- 150 g valmista salaattisekoitusta
- 100 g manchego-juustoa
Kastike:
- 1/2 dl viikunasiirappia
- 1/2 dl appelsiinista puristettua mehua
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl sormisuolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa viikunat ja persimonit viipaleiksi tai lohkoiksi ja juusto lastuiksi. Sekoita kastikeainekset keskenään. Jaa salaatti annosmaljoihin ja lusikoi päälle kastiketta tarjoiluvaiheessa. Salaattiannokset voi koota valmiiksi jo useita tunteja ennen tarjoamista ja säilyttää kelmun alla jääkaapissa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous