Ihmiset ja suhteet

Sami Kuronen täytti 50 – yksi fakta iskee päälle ikäkriisin

Pyöreitä juhlinut Sami Kuronen kokee, että hänen elämänsä on tasapainossa.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Sami Kuronen ei jaksa vertailla itseään enää muihin. – Ikä ja elämänkokemus ovat tasoittaneet kuoppia. Osaan suhteuttaa asioita entistä paremmin ja ehkä fiksummin.

Pyöreitä juhlinut Sami Kuronen kokee, että hänen elämänsä on tasapainossa.

Juontaja Sami Kuronen suhtautui positiivisesti Verohallinnon rekrytointi­videoon, jossa parodioitiin häntä. Video on ollut suosittu sosiaalisessa mediassa.

– Täytyy ajatella, että tuollainen parodia on kunnianosoitus. Ei näitä hommia kannata liian vakavissaan tehdä, Sami totesi The Real ­Housewives Suomi -ohjelman pressiti­laisuudessa Hotel St. Georgessa Helsingissä.

Sami täytti hiljattain viisikymmentä vuotta. Häntä odottavat uudet haasteet, sillä hän alkaa vetää Blind Channel -yhtyeestä tutun laulaja Joel Hokan kanssa Radio Rockilla yhteistä radio-ohjelmaa Kasari vs. Nollari. Viisi­kymppisyys ei hirvitä Samia – paitsi jos hän ajattelee ikäänsä sillä matematiikalla, että on jo käymässä kohti kuuttakymmentä.

– Toisaalta olen paremmissa sielun ja ruumiin voimissa kuin ehkä koskaan aiemmin. Elämäntilanteeni on tällä hetkellä tasapainoinen ja hyvä. En voi valittaa.

Kesällä ilmestyy Samin elämäkerta, jonka kirjoittaa Ani Kellomäki.

– Hetken mietin, että onko tämä nyt oikea hetki tehdä se, mutta sitten ajattelin, että miksi ei. Lähdin täysillä mukaan projektiin, ja elämäkerta sisältää rehellisintä tekstiä minusta.

X