Helpot kaurapatukat
Kaurapatukat ovat oiva herkku makean nälkään. Patukat säilyvät pari viikkoa, kun ne säilyttää rasiassa jääkaapissa.
Ainekset
Helpot kaurapatukat
- 150 g voita
- 1 1/2 dl fariinisokeria
- 6 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl siirappia
- 1 dl rusinoita tai karpaloita
Valmistusohje
1. Paloittele voi kattilaan. Lisää muut ainekset. Kuumenna seosta sekoitellen keskilämmöllä, kunnes se kiehahtaa kunnolla.
2. Vuoraa noin 20 x 30 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla. Taputtele kauraseos vuokaan. Paista 170-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna levyn jäähtyä ja leikkaa se sitten patukoiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous