![](https://anna.fi/awpo/img/s/f/ruokaohje/772146-mustikkaherkku.jpg?s=914e85a72bd860d7bb3195515028fd87&fit=crop)
Helppo mustikka-kaurahiutale jälkiruoka
Mustikoista, kaurahiutaleista ja jogurtista sekoitettu jälkkäri maistuu myös viikonlopun aamupalalla.
Ainekset
- 1 l mustikoita
- 6 dl maustamatonta luomujogurttia
- 3 dl luomukaurahiutaleita
- 3 rkl tummaa luomusokeria
Valmistusohje
1. Paahda kaurahiutaleet kevyesti kuivalla valurautapannulla. Anna jäähtyä.
2. Mausta hiutaleet 2 rkl:lla sokeria. Pane mustikat, jogurtti ja kaurahiutaleet kerroksittain laseihin. Ripottele pinnalle loput sokerista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous