Hunaja-sinappikanapasta kermakastikkeessa
Hunaja, sinappi ja rakuuna muodostavat vastustamattoman makuyhdistelmän kermaisessa broilerikastikkeessa.
Reseptit

Hunaja-sinappikanapasta kermakastikkeessa

Hunaja, sinappi ja rakuuna muodostavat vastustamattoman makuyhdistelmän kermaisessa broilerikastikkeessa.
Teksti: Katri Schröder Kuvat: Kristiina Kurronen / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Hunaja-sinappikanapasta kermakastikkeessa:

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 400 g broilerin sisäfileetä
  • 1 salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl currya
  • 1 1/2 rkl karkeaa dijoninsinappia
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 tomaattia
  • 1 pss (70 g) babypinaattia
  • ripaus suolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

  • pastaa, esim. pappardellea
  • raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Kuumenna pannulla puolet öljystä ja saksi sisäfileet 2–3 osaan pannulle. Ruskista broilerit huolellisesti ja siirrä ne toiseen astiaan odottamaan.

2. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun runsaaseen veteen.

3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita lopussa öljyssä pannulla noin 5 minuuttia. Lisää kerma, vesi, murennettu liemikuutio ja mausteet. Pilko kastikkeen joukkoon tomaatit. Lisää pinaatit ja broilerit pannulle ja kiehauta kastike.

4. Valuta napakan kypsäksi keitetty pasta ja siirrä takaisin kattilaan. Lisää joukkoon kastike ja nostele ainekset kevyesti sekaisin. Tarjoile juustoraasteen kera.

X