c
Reseptit

Hunajakasvikset

5.4.2012 Teksti: Taina Salovaara

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos
Hunajakasvikset tuovat makua ruokapöytään. Tarjoile esimerkiksi kypsennetyn lihan kylkiäisenä.

Ainekset

3 palsternakkaa
6 perunaa
öljyä
timjamia
hunajaa
suolaa, pippuria
paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuori palsternakat ja keitä puolikypsiksi. Leikkaa palsternakat pitkittäin 4–6 osaan. Keitä perunat puolikypsiksi kuorineen, kuori ja lohko.

2. Kuumenna öljy-voi-seosta ja paista palsternakat keskilämmöllä kauniin ruskeiksi.

3. Lisää paistamisen lopussa vähän hunajaa, timjamia sekä suolaa ja pippuria.

4. Paista perunat toisella pannulla ja mausta.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme