Hunajakasvikset
Hunajakasvikset tuovat makua ruokapöytään. Tarjoile esimerkiksi kypsennetyn lihan kylkiäisenä.
Ainekset
- 3 palsternakkaa
- 6 perunaa
- öljyä
- timjamia
- hunajaa
- suolaa, pippuria
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuori palsternakat ja keitä puolikypsiksi. Leikkaa palsternakat pitkittäin 4–6 osaan. Keitä perunat puolikypsiksi kuorineen, kuori ja lohko.
2. Kuumenna öljy-voi-seosta ja paista palsternakat keskilämmöllä kauniin ruskeiksi.
3. Lisää paistamisen lopussa vähän hunajaa, timjamia sekä suolaa ja pippuria.
4. Paista perunat toisella pannulla ja mausta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous