Reseptit

Hunajakasvikset

Hunajakasvikset tuovat makua ruokapöytään. Tarjoile esimerkiksi kypsennetyn lihan kylkiäisenä.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 palsternakkaa
  • 6 perunaa
  • öljyä
  • timjamia
  • hunajaa
  • suolaa, pippuria
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuori palsternakat ja keitä puolikypsiksi. Leikkaa palsternakat pitkittäin 4–6 osaan. Keitä perunat puolikypsiksi kuorineen, kuori ja lohko.

2. Kuumenna öljy-voi-seosta ja paista palsternakat keskilämmöllä kauniin ruskeiksi.

3. Lisää paistamisen lopussa vähän hunajaa, timjamia sekä suolaa ja pippuria.

4. Paista perunat toisella pannulla ja mausta.

X