11.5.2012

Itämainen kalavuoka

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

400 g pakasteseitiä
sitruunapippuria ja mineraalisuolaa
hienonnettua tilliä
2.5 dl maustettua ruoanlaittofraichea (Indian curry)
1 tl kurkumaa
1 rkl currya
2 rkl vaaleaa suurustetta
½ pussia (à 75 g) mantelilastuja

Valmistusohje

Nosta kala pieneen uunivuokaan ja anna kalan osittain sulaa. Mausta kala maun mukaan sitruunapippurilla sekä mineraalisuolalla ja ripottele pinnalle tilliä.

Sekoita keskenään ruoanlaittofraiche, curry, kurkuma sekä suuruste ja kaada seos kalan päälle vuokaan. Ripottele pinnalle mantelilastut. Kypsennä kalaa 200 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi