Itämainen kalavuoka
Kalavuoka saa makua ruoanlaittofraichesta, currysta ja kurkumasta.
Ainekset
Itämainen kalavuoka:
- 400 g pakasteseitiä
- sitruunapippuria ja mineraalisuolaa
- hienonnettua tilliä
- 2 1/2 dl maustettua ruoanlaittofraichea (Indian curry)
- 1 tl kurkumaa
- 1 rkl currya
- 2 rkl vaaleaa suurustetta
- ½ pussia (à 75 g) mantelilastuja
Valmistusohje
1. Nosta kala pieneen uunivuokaan ja anna kalan osittain sulaa. Mausta kala maun mukaan sitruunapippurilla sekä mineraalisuolalla ja ripottele pinnalle tilliä.
2. Sekoita keskenään ruoanlaittofraiche, curry, kurkuma sekä suuruste ja kaada seos kalan päälle vuokaan. Ripottele pinnalle mantelilastut. Kypsennä kalaa 200 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous