Itämainen silli
Silli saa itämaista makua valkosipuli-, chili-, inkivääri- ja purjosipulisuikaleista.
Ainekset
- 2 matjessillifileetä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 chili
- pala tuoretta inkivääriä
- pätkä purjosipulia
lisäksi:.
- makeaa chilikastiketta
Valmistusohje
1. Leikkaa sillifileet suupaloiksi. Kuori ja suikaloi valkosipulinkynnet. Huuhdo ja halkaise chili. Poista siitä kanta sekä siemenet ja suikaloi chilinpuolikkaat. Kuori ja suikaloi inkivääri. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjosipuli.
2. Asettele sillinpalat tarjolle. Levitä valkosipuli-, chili-, inkivääri- ja purjosipulisuikaleet päälle ja väleihin.
3. Valuta päälle chilikastike. Voit myös panna chilikastikkeen tarjolle erilliseen kulhoon.
4. Itämainen silli maistuu riisin tai perunoiden ja leivän kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous