Jättikatkarapuvartaat
Myös jättikatkaravut sopivat grillivartaisiin. Mausteeksi riittää yrtit ja valkosipuli.
Ainekset
- 40 jättikatkaravunpyrstöä
marinadi:
- 1 dl öljyä
- 3 - 5 murskattua valkosipulinkynttä
- hienonnettua persiljaa
lisäksi:.
- vedessä liotettuja puuvartaita
pinnalle:
- merisuolaa
Valmistusohje
Sulata ja kuivaa katkaravut. Sekoita öljyn joukkoon valkosipulimurska ja hienonnettu persilja. Valele seos katkarapujen päälle ja kääntele niitä öljyssä. Anna maustua vähintään tunti.
Ota katkaravut öljystä pois ja pujota ne vedessä liotettuihin puuvartaisiin. Kypsennä katkarapuja parilapannussa tai grillissä noin minuutin ajan molemmilta puolilta. Voitele vartaita kypsentämisen aikana mausteöljyllä. Mausta kypsät vartaat maun mukaan suolalla.
Tarjoa sitruunalohkojen ja chili-valkosipulikastikkeen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous