
Juuresmuusi
Juuresmuusissa peruna saa kaveriksi porkkanaa ja palsternakkaa. Muusin valmistuksessa juureksiin kannattaa lisätä nokare voita makua antamaan.
Ainekset
Juuresmuusi
- 500 g jauhoista perunaa
- 2 porkkanaa
- 1 palsternakka
- nokare voita
Valmistusohje
Juuresmuusi valmistuu helposti näin:
1. Pese ja kuori juurekset. Paloittele ja keitä ne kattilassa vähässä suolalla maustetussa vedessä. Ota keitinliemi talteen.
2. Survo juurekset voin kanssa tai käytä sähkövatkainta. Ohenna muusia keitinliemellä.
3. Tarjoa juuresmuusi esimerkiksi liharuokien, kuten possunkylkirullan tai parsakaalilla täytetyn lihamurekkeen lisukkeena.
Saatat pitää myös juures-vuohenjuustogratiinista, sinappikirjolohen kanssa maistuvasta juuressoseesta tai juureswaldorfista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy paahdettu juuressalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous