Kantarellilisuke
Kantarellilisuke saa väriä parsakaalin kukinnoista. Tarjoa tämä kantarelliherkku esimerkiksi paistetun kalan kanssa.
Ainekset
Kantarellilisuke
- 300 g viipaloituja kantarelleja tai muita sieniä
- 60 g parsakaalinkukintoja
- 1 rkl kaprista
- 1 nokare voita
Valmistusohje
Kantarellilisuke tehdään helposti näin:
1. Pudista kantarellit, leikkaa parsakaalista kukinnot. Säästä varret ja käytä ne esimerkiksi vokkiruoissa tai sosekeitoissa.
2. Kuumenna nopeasti parin minuutin ajan pannulla voissa kantarelleja tai muita sieniä, parsakaalin kukintoja ja kaprista.
3. Tarjoa kantarellilisuke kuumana esimerkiksi paistetun turskan kanssa lämmitetyiltä lautasilta perunasoseen ja punaviinikastikkeen kera.
Lue myös Kotiliesi.fi. Näin tehdään kantarellivoi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous