Reseptit

Kantarellilisuke

Kantarellilisuke saa väriä parsakaalin kukinnoista. Tarjoa tämä kantarelliherkku esimerkiksi paistetun kalan kanssa.

Teksti:
Inga Aaltonen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kantarellilisuke

  • 300 g viipaloituja kantarelleja tai muita sieniä
  • 60 g parsakaalinkukintoja
  • 1 rkl kaprista
  • 1 nokare voita

Valmistusohje

Kantarellilisuke tehdään helposti näin:

1. Pudista kantarellit, leikkaa parsakaalista kukinnot. Säästä varret ja käytä ne esimerkiksi vokkiruoissa tai sosekeitoissa.

2. Kuumenna nopeasti parin minuutin ajan pannulla voissa kantarelleja tai muita sieniä, parsakaalin kukintoja ja kaprista.

3. Tarjoa  kantarellilisuke kuumana esimerkiksi paistetun turskan kanssa lämmitetyiltä lautasilta perunasoseen ja punaviinikastikkeen kera.

Katso myös: Muhennosta, pastaa vai piirakkaa? Kantarelleista on helppo kokata herkkuja – kokosimme vinkit käsittelyyn ja parhaat reseptit

Lue myös Kotiliesi.fi. Näin tehdään kantarellivoi

X