Katkarapu-hapankaalinuudelit
Katkarapu-hapankaalinuudelit on maistuva ateria, joka tuo pöytään aasialaisen keittiön.
Ainekset
Katkarapu-hapankaalinuudelit:
- 2 pkt katkarapunuudeleita
- 5 dl kiehuvaa vettä
- 1 purjosipuli
- 2–3 valkosipulinkynttä
- 1 chili
- öljyä
- 2 tl currya
- 200 g hapankaalia
- 300 g katkarapuja
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- tilliä, basilikaa, persiljaa ja/tai korianteria
Valmistusohje
1. Pane nuudelit ja pakkauksessa olevat maustepussit kattilaan. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna seistä kannen alla kolme minuuttia.
2. Sekoita ja valuta nuudelit.
3. Halkaise ja huuhdo purjosipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhdo ja halkaise chili. Poista siitä kanta sekä siemenet ja suikaloi chilinpuolikkaat.
4. Kuumenna öljy wokissa. Lisää purjosipuli, valkosipuli sekä chili ja kuullota niitä koko ajan sekoittaen muutama minuutti. Lisää curry ja jatka paistamista hetki.
5. Lisää hapankaali ja hauduta noin kymmenen minuuttia. Lisää keitetyt nuudelit sekä katkaravut ja kuumenna ruoka tulikuumaksi.
6. Mausta maun ja tarpeen mukaan suolalla ja mustapippurilla. Höystä valmiit katkarapu-hapankaalinuudelit hienonnetuilla yrteillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous