Katkarapu-salaattikulho
Kulhosalaatit ovat nopeita ja helppoja valmistaa ja ne viet kätevästi mukaan myös töihin lounasevääksi.
Ainekset
- 400 g katkarapuja
- 1 limetin mehu
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus chilijauhetta
- 3 rkl hienonnettua tilliä
lisäksi
- salaatinlehtiä
- 1 pieni kurkku tikkuina
- 1/2 galiameloni lohkoina
- 2 avokadoa puolitettuina
- 1 fenkoli suikaleina
JOGURTTIKASTIKE
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- 2 tl hunajaa
- 1 limetin mehu
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 3 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Sekoita ensin kastikkeen ainekset kulhossa keskenään ja jätä maustumaan.
2. Sekoita katkarapujen joukkoon limetin mehu, öljy, mausteet ja tilli. Anna marinoitua hetki.
3. Kokoa kulhoihin salaatinlehtiä, kurkkua, melonia, avokadon puolikkaat, fenkolia sekä katkarapuja. Viimeistele kastikkeella.
Lisää raikkaita salaatteja:
Verigreippi-katkarapusalaatti ja avokadotahna
Varhaiskaali-sitrussalaatti ja katkarapuja
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous