Reseptit

Kermainen polenta

Kermainen polenta sopii hyvin tarjottavaksi täytetyn porsaanfileen kanssa.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Colourbox.com

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 dl polentajauhoja
  • vettä
  • suolaa
  • 0.5 dl kuohukermaa
  • pari voinokaretta
  • 50 g raastettua parmesaania
  • mustapippuria

Valmistusohje

 

Valmista polenta näin:

Kypsennä polentajauhot pakkauksen ohjeen mukaan kevyesti suolatussa vedessä välillä hyvin sekoittaen. Polenta on valmista, kun se irtoaa helposti kattilan reunoilta.
Lisää kerma, voi ja parmesaani. Jauha päälle mustapippuria. Tarjoa heti.

X