Kermainen sitruunarucolapasta
Täyteläinen pastakastike syntyy mascarpone- ja parmesaanijuustosta. Annos raikastuu sitruunalla ja aromikkaalla rucolalla.
Ainekset
- 350 g fusillipastaa
kastike:
- 1 salottisipuli
- 3 dl valkoviiniä
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 1.5 dl mascarponejuustoa
- ripaus suolaa
- rouhittua mustapippuria
- 1 ruukku rucolaa
Lisäksi:
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Hienonna salottisipuli ja keitä rauhallisesti valkoviinin kanssa 5 minuuttia. Lisää joukkoon hyvin raastettu sitruunan kuori ja mascarponejuusto. Keitä kastiketta hetken aikaa kokoon. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla oman makusi mukaan.
Keitä pasta al denteksi. Valuta huolella, ettei pasta jää liian kosteaksi. Sekoita pasta ja hienonnettu rucolasalaatti kastikkeen joukkoon. Pyöräytä maut sekaisin ja tarjoile tuoreen parmesaaniraasteen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous