Kesäkurpitsa-villiyrttisalaatti
Kesäkurpitsa-villiyrttisalaatti on kesäruokien raikas ja kepeä lisuke. Käytä salaattiin villiyrttejä ja versoja sesongin mukaan.
Ainekset
Kesäkurpitsa-villiyrttisalaatti
- 300 g kesäkurpitsaa
- villiyrttejä tai herneenversoja
- 20 retiisiä
- 2 rkl cashewpähkinöitä
Kastike
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl valkoviini-hunajaetikkaa
- 1 tl hunajaa
- 1/4 tl suolaa
Lisäksi
- 2 dl herneenversoja
Valmistusohje
Kesäkurpitsa-villiyrttisalaatti tehdään helposti näin:
1. Huuhtele kesäkurpitsat. Viipaloi ne juustohöylällä ohuiksi pitkiksi viipaleiksi. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla.
2. Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaatin päälle. Ripottele päälle paahdetut cashewpähkinät ja herneenversot.
Katso myös: Voikukkasalaatti ja paahdettu kesäkurpitsa
Katso myös Kotiliesi.fi: Kesäkurpitsa – nappaa ohjeet herkkuruokiin, leivontaan ja säilöntään
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous