Reseptit

Kirsikka-suklaapirtelö

Kirsikka-suklaapirtelö sopii vaikka herkulliseksi välipalaksi tai makeaksi jälkiruoaksi. Rommi tai konjakki antaa pirtelölle viimeisen silauksen.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 6 dl suklaajäätelöä
  • 2 dl maitoa
  • 2 tl kaakaojauhetta
  • 1 dl säilöttyjä hapankirsikoita

Valmistusohje

1. Pane hieman pehmennyt jäätelö muiden ainesten kanssa tehosekoittimeen ja jauha sileäksi.

2. Mausta pirtelö halutessasi tilkalla rommia tai konjakkia.

Katso myös:
Klassinen jäätelösooda, Ruoka.fi
Suklaajäätelökahvi, Ruoka.fi
Nutella-jäälatte, Kotiliesi.fi

X