Kirsikkahilloke
Kirsikkahilloke maustetaan veikeästi rosmariinilla. Hilloke sopii upeasti tarjottavaksi vaikkapa juustojen kaverina.
Ainekset
Kirsikkahilloke
- 500 g kirsikoita
- 200 g sokeria
- 1/2 dl omenasiiderietikkaa
- 1/4 tl suolaa
- 2 oksaa rosmariinia
Valmistusohje
Kirsikkahilloke tehdään helposti näin:
1. Pese kirsikat. Puolita ne ja poista kivet.
2. Mittaa kattilaan kirsikat, sokeri, etikka, suola ja rosmariini.
3. Kuumenna ja kiehauta sekoitellen. Kun kuplii, anna porista hiljalleen noin 10 minuuttia.
4. Poista rosmariinin oksat ja kaada hilloke puhtaaseen hillopurkkiin. Jäähdytä kirsikkahilloke ja säilytä jääkaapissa.
Katso myös: Kirsikkahillo
Katso myös Kotiliesi.fi: Sveitsiläinen kirsikkahillo
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous