Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 3.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla jatkuu vielä toista kuukautta kestänyt kausi, jolloin vastassasi on haasteita tai luonteeltaan haastavia, voimakkaita ihmisiä. Olet todennäköisesti ilmaissut aika suoraan, mitä ajattelet, ja se on voinut herättää monenlaisia reaktioita. Muista pitää yhteinen tekeminen kuvassa mukana, myös rakkaudessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeettojen painopiste on yhä melko pienimuotoisessa tekemisessä ja valmistelussa, ei niinkään suuressa ulostulossa. Ulostulon ajat alkavat parin viikon sisällä! Sinun on yhä hyvä löytää elämästäsi vapauttavia tekijöitä ja elämäsi laatua parantavia asioita. Suhteiden pesämäinen tunnelma säilyy.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pitkäaikaiset planeetat ovat voineet viedä sinua viime kuukausina henkisten asioiden pariin tai ymmärtämään enemmän syrjittyjen tai apua tarvitsevien asioita. Näiden ohella sinulla on tässä erinomaista energiaa, joka auttaa viemään helposti ja pehmeästi asioita eteenpäin. Tunnetta ilmaistaan sanoin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Paneutuminen kotipiirin asioihin on varmaankin vienyt paljon energiaa viime aikoina. Mutta koska perusluonteesi on jo taipuvainen keskittymään perheeseen, ei muutosta välttämättä ole kunnolla havaittavissa. Toiset aiheet voivat yhä pitää sinua varsin kiinni tulevaisuudessa tai laajoissa, erikoisissa ympyröissä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Se, miten ilmaiset itseäsi, on voinut olla poikkeuksellisessa fokuksessa jo toista kuukautta, ja ehkä oletkin väsymättä ilmaissut asioita muille, pienessä piirissä tai vaikka kirjoittanut. Ehkä raportteja tai virastoasioita on riittänyt. Venus on poikkeuksellisesti vieläkin merkissäsi ja tuottaa esteettistä nautintoa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tällä hetkellä merkissäsi on vieläkin ajatteluun liittyvä, elohopeamainen Merkurius-planeetta. Sen pari kuukautta kestänyt silmukkaliike merkissäsi jatkuu siis pari päivää ja huomaat kehittyneesi yhdessä tai useassa ajattelua, tarkkuutta ja taitoa vaativassa aiheessa. Ota muutoin asiat siltä kannalta, että toimit rauhallisesti!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ilmapiiriin pitäisi saapua lisää helppoutta ja keveyttä, joita rakastat ilmaelementin merkkinä. Ehkä jokin kutsuu sinua kaukana olevaan paikkaan tai ajatuksesi liikkuvat paljon toisella paikkakunnalla ainakin parin päivän ajan. Onko jokin piilossa tai taustalla pysynyt asia kohta valmis, niin ettei sitä tarvitse pohtia?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on nyt parin päivän ajan useampi planeetta sektoreilla, joihin liittyy taustalla olevia asioita. Olisiko esimerkiksi raha-asia sellainen, jota et mielelläsi halua paljastaa? Vai valmisteletko vielä ainakin viikon verran jotain poikkeuksellista? Henkisen ja fyysisen yhdistäminen sopii loistavasti!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olet ehkä kehittänyt viime aikoina paljonkin toimintaasi jossain yhteisössä, ja jotkut jousimiehet ovat saattaneet ottaa joukon johtajan roolin. Eteenpäin menoa on vielä luvassa ja suunta on kohti uusia tuulia. Tällä hetkellä puheliaita ihmisiä on todennäköisesti läsnä, ja monenlaista asiaa viuhuu eestaas!

Kauris (21.12.-19.1.)

Työntäyteisiä päiviä näyttäisi olevan tiedossa, joten pidä asenteesi työteliäänä ja valmiina tarttumaan yhä uusiin haasteisiin. Haasteet voivat olla hyvin miellyttäviä, mitä oman fyysisen kunnon kehittämiseen tulee. Kuten viime kuukausina, Jupiter laajentaa yhä kenttääsi vapaa-ajalla, harrastuksissa tai rakkaudessa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinussa oleva vetovoima tulee varmaankin helpommin näkyviin ja auttaa sinua menestymään kohtuullisesti erilaisissa hankkeissa. Jos työmatka osuu tähän ajankohtaan, voi se olla tuottoisa tai tasapainottava. Haluatko julistaa mielipiteitäsi? Se voi onnistua hyvin ja vakuutat toisen ainakin hetkellisesti!

Kalat (19.2.-19.3.)

Asioita näyttäisi vieläkin tapahtuvan enemmän kulissien takana, näkymättömissä ja hyvin jokaista siirtoa harkiten. Sana strategia saattaa olla huulilla tai mielessä tällaisina aikoina, ja ulostuloa enemmän sitten myöhemmin. Yhteydenpidossa voi olla vähän sekaannusta ja tunne yhdistyy yhä arkisiin puuhiin!

X