Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 2.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään voi olla monenlaista tekeillä taloudessasi tai työpaikan taloudellisissa päämäärissä. Omissa aiheissasi saattaisit harkita muutoksia omistusten suhteen ja yksi mahdollisuus on, että tavaraa on liikaa tai se on sekaisin. Noin viikon ajan pystyt hyvin yhdistämään toimintasi taiteelliseen päämäärään!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kannattaa yhä pitää työteliäät tavoitteet mielessä ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja mahdollisiin porsaanreikiin. Vielä joskus pääset näyttämään sen, mihin panostat nyt. Luova energia yhdistyy hienosti ajatuksiin ja kuvallisuus voi päästä valloilleen. Reaktioissa saattaa olla voimakkuutta juuri nyt!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tässä päivässä on todennäköisesti jotain, mikä vetää sinua syrjemmälle tai jopa lepäämään. Olisikohan flunssaa sinulla tai perheenjäsenellä? Vai meneekö energiaa alitajuisten seikkojen pohtimiseen tai salaperäisten strategioiden valmisteluun? Älä pidä kaikkea itsestään selvänä työssä juuri nyt!

Rapu (21.6.-22.7.)

Melkoista aaltoliikettä toiminnan suhteen on yhä meneillään. Tärkeää on pitää aktiivisuutta yllä, sillä muuten saattaa eteesi tulla jotain, mikä laittaa sinut toimimaan väkisin. Tai sisällesi jää aggressiivisuutta. Jonkinlaisen opiskeluvaihteen voit pitää vielä päällä, mutta voit oppia myös kuvien kautta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Työympyröissä voi olla tänään jotain odottamatonta, ehkä ihan pieni juttu tai jotain isompaa. Naispuolinen työkaveri tai esimies saattaa vetää asioita erikoiseen suuntaan tai tunteet näkyvät muutoin voimakkaana. Tehokkuutesi näkyy yhä ilmaisupuolella, jossa löydät sopuisan väylän. Samoin suhdepuolella.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Juuri nyt parin päivän ajan ilmassa on hieman sekavuutta ja olosi voi olla hajamielinen. Hetkellinen huomion herpaantuminen voi johtaa unohdukseen tai tavaran katoamiseen. Päiväunelmointia ja sanallista luovuutta saattaa olla kuvassa myös jonkin verran. Rentouta itseäsi rauhallisella, meditatiivisella tekemisellä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ei pidä unohtaa, että aloitusten aika on nyt, ja vielä reilun viikon verran. Ehkä vääntövoiman tarve myös lisääntyy tämän viikon aikana. Oletko harkitsemassa isoa siirtoa talousasiassa, ehkä suurta hankintaa? Tämä päivä voi olla käänteentekevä tässä asiassa. Onkohan jokin muutos tapahtunut ystävyydessä?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tunneplaneetat kuu ja Venus aktivoivat merkkiäsi dynaamisesti juuri tänään, ja siitä saattaa syntyä mitä vaan! Muutoksen planeetta Uranus on nimittäin mukana kuvassa, ja se voi pyöräyttää parisuhteeseen tai yhteistyökuvioon liittyvän yllätyksen. Jokin tulevaisuuden visio on näyttävästi mielessä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Se, mihin työssäsi tähtäät juuri nyt voi olla sumun peitossa. Tästä syystä ei välttämättä kannata tehdä pitkän tähtäimen ratkaisuja. Ehkä olisi parempi visioida jotain, mitä haluat myöhemmin saavuttaa. Työ on kyllä mielessäsi monella tavalla, myös tarpeena tehdä muutoksia työvälineissä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tarpeesi menestyä työelämässä on saattanut vallata mielesi voimakkaasti viime viikkoina, sillä Mars on sijainnut urasektorillasi. Vielä voi olla samanlaista rynnistystä kohti ennätysten rikkomista reilun viikon verran. Toisaalta vapaa-ajan vietossa ilmenee stimuloivia tilaisuuksia, joihin mielellään tartut!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä viikkoina vallitseva levottomuus voi saada sinut lähtemään liikkeelle, ja toivottavasti saakin. Nyt nimittäin kokemisella, näkemisellä ja vierailuilla muissa maisemissa on merkitystä hyvinvointisi kannalta. Pidä mukana estetiikkateemat. Kotioloissa tai lähiseudulla voi olla hulabaloota tai nopeita käänteitä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ehkä eniten tapahtuu asioiden tai ilmiöiden sanoittamisessa, niiden tekemisessä näkyville vaikkapa jonkin median tai somealustan kautta. Toinen merkittävä elämänalue liittyy ehkä pankki-, vakuutus- tai tiliasioihin, joko omiisi tai työyhteisön. Rakkaudessa mennään matalalla profiililla ja tehtävät yhdistävät!

X