Kokonaisena grillatut silakat
Halsteri on ohuesta metalliritilästä valmistettu varrellinen apuväline kalan grillaukseen. Sen avulla on helppo kypsentää pienempiä kaloja, kuten silakoita. Sitruuna ja rosmariini ovat näiden kokonaisten grillattujen silakoiden maun salaisuus .
Ainekset
Kokonaisena grillatut silakat:
- 50 g voita
- yhden sitruunan raastettu kuori
- 2 rkl hienonnettua rosmariinia
- 600 g kokonaisia puhdistettuja silakoita
- suolaa
- mustapippuria
- yhden sitruunan mehu
Valmistusohje
1. Sulata voi ja mausta se raastetulla sitruunan kuorella ja rosmariinilla.
2. Mausta puhdistetut silakat kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunamehulla.
3. Grillaa silakat tasoparilalla tai halsterin avulla kypsiksi.
4. Sivele silakoita sitruuna-rosmariinivoilla grillaamisen aikana ja vielä juuri ennen tarjoilua. Tarjoile silakoiden kanssa salsa verdeä ja vihreää salaattia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous