Kolmen juuston fondue
Kolmen juuston fonduesta ei makua puutu.
Ainekset
- 200 g vuohengruyéreä
- 200 g raastettua kermajuustoa
- 1 rasia pehmeää Aura-juustoa
- 3 dl kuivaa valkoviiniä
- 1 tl sitruunamehua
- 1 rkl maissitärkkelystä
- mustapippuria
Lisäksi
- vaaleaa maalaisleipää
Valmistusohje
1. Raasta juustot hienoksi raasteeksi. Kuumenna paksupohjaisessa kattilassa viini, sitruunamehu ja maizena kiehuvaksi.
2. Lisää juustot vähän kerrallaan samalla hyvin sekoittaen. Kun seos on tasaista, mausta se mustapippurilla.
3. Kaada seos fondyypataan ja nosta pata telineeseen liekin päälle. Voit myös tarjota fondyyn annospadoista. Tarjoa lisäksi leipää isoiksi kuutioiksi leikattuna.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous