Kuorrutetut karitsankyljykset
Mehevät karitsankyljykset on kuorrutettu parmesaanilla. Lisänä maistuu vuohenjuusto-yrttipasta.
Ainekset
- 12 karitsankyljystä
- 2 viipaletta kuivahtanutta valkoista leipää
- 1 dl raastettua parmesaania
- 1 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria, suolaa
Valmistusohje
Mehevät karitsankyljykset kuorrutetaan parmesaanijuustolla. Lisänä maistuu vuohenjuusto-yrttipasta.
1. Ruskista kyljykset nopeasti molemmin puolin kuumalla pannulla. Pane kyljykset uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Poista leivistä kuoret ja murenna viipaleet. Lisää murusiin parmesaaniraaste ja öljy. Painele seos kyljysten toiselle pinnalle.
3. Kuorruta kyljyksiä 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia tai kunnes kuorrutus on kauniisti ruskistunut.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous