Kurpitsaranskalaiset
Ainekset
Kurpitsaranskalaiset:
- 1/2 myskikurpitsa
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 tl silputtua rosmariinia
- 1 tl sormisuolaa
Valmistusohje
Kurpitsaranskalaiset tehdään helposti näin:
1. Halkaise kurpitsa, poista siemenet ja kuori toinen puolikas. Leikkaa kurpitsa tikuiksi ranskanperunoiden tapaan. Pane tikut kulhoon. Kääntele sekaan öljy ja rosmariini.
2. Levitä ranskikset leivinpaperilla peitetyn pellin päälle. Paista 225-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes kurpitsaranskikset ovat paahtuneet kauniisti. Käännä kypsennyksen puolivälissä. Mausta suolalla.
Katso myös: Helpoin tapa valmistaa kurpitsaa: uunissa paahdettu kurpitsa saa ihanan pähkinäisen aromin
Katso myös Kotiliesi.fi: Parhaat kurpitsareseptit – näihin sesongin herkkuihin jäät koukkuun!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous