Reseptit

Kvinoa-kasviskulho

Kvinoa-kasviskulho on raikas ja ruokaisa. Oikaise valmiiksi keitetyllä kvinoalla ja ruoka on hetkessä valmis.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kvinoa-kasviskulho

  • 1 pss (200 g) kvinoa-mixiä (Risenta)
  • 50 g vihreitä leikkpapuja
  • 1/2 paprikaa
  • 2 kananmunaa

Kastike

  • 1 tl inkivääriä raastettuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl limetinmehua
  • 2 tl paahdettua seesamiöljyä

Valmistusohje

Kvinoa-kasviskulho tehdään helposti näin:

1. Paloittele pavut ja keitä kypsiksi vähässä vedessä.

2. Keitä kananmunia 7 minuuttia. Kuori ja halkaise keitetyt munat.

3. Kuutioi paprika. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. 

4. Jaa kvinoa ja kasvikset annoskulhoihin. Kääntele sekaan kastike. Viimeistele kvinoa-kasviskulho lisäämällä pinnalle puolitetut kananmunat.

Katso myös: Kvinoa-mustapapusalaatti

Katso myös Kotiliesi.fi: Broileri-kvinoasalaatti

X