Kylmäsavustettua poroa, kotijuustoa ja yrttiöljyä
Kylmäsavustettu poro on suussa sulava herkku. Siitä syntyy kaunis alkuruoka kotijuuston ja yrttiöljyn kanssa esimerkiksi itsenäisyyspäivän aterialle.
Ainekset
Kylmäsavustettu poro:
- 160 g kylmäsavustettua poroa ohuen ohuina viipaleina
- 100 g kotijuustoa
- 40 g babypinaattia
Yrttiöljy:
- 1 ruukku persiljaa
- 1 ruukku basilikaa
- 40 g babypinaattia
- 1 1/2 dl rypsiöljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl sokeria
- 1-2 rkl sitruunamehua
Valmistusohje
1. Valmista ensin yrttiöljy. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon tai blenderiin ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria.
2. Asettele lautasille muutama pinaatinlehti ja tee keskelle kauniit ruusukkeet kylmäsavuporoviipaleista.
3. Murenna kotijuusto ja lisää lautasille.
4. Viimeistele yrttiöljyllä ja tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous