Reseptit

Kylmäsavustettua poroa, kotijuustoa ja yrttiöljyä

29.11.2019 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Kylmäsavustettu poro on suussa sulava herkku. Siitä syntyy kaunis alkuruoka kotijuuston ja yrttiöljyn kanssa esimerkiksi itsenäisyyspäivän aterialle.

Ainekset

Kylmäsavustettu poro:

160 g kylmäsavustettua poroa ohuen ohuina viipaleina
100 g kotijuustoa
40 g babypinaattia

Yrttiöljy:

1 ruukku persiljaa
1 ruukku basilikaa
40 g babypinaattia
1 1/2 dl rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1-2 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Valmista ensin yrttiöljy. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon tai blenderiin ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria.

2. Asettele lautasille muutama pinaatinlehti ja tee keskelle kauniit ruusukkeet kylmäsavuporoviipaleista.

3. Murenna kotijuusto ja lisää lautasille.

4. Viimeistele yrttiöljyllä ja tarjoile.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme