Reseptit

Lämmin cheddardippi

Lämmin cheddardippi valmistuu kourallisesta raaka-aineta. Juustokastike maistuu paahdettujen patonkiviipaleiden ja sellerinvarsien kera.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Lämmin cheddardippi

  • 200 g cheddarjuustoa
  • 1 dl kermaa (osa voi olla valkoviiniä)
  • 1 tl maissitärkkelystä
  • chilirouhetta tai mustapippuria
  • 1/4 tl suolaa

Valmistusohje

1. Raasta juusto. Laita juustoraaste, kerma ja maissitärkkelys kattilaan.

2. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi koko ajan sekoitellen. Mausta lämmin cheddardippi suolalla ja chilillä tai mustapippurilla. Tarjoa lämpimänä.

Lue myös: Cheddar-juustodippi

Lue myös Kotiliesi.fi: Cheddarjuustokastike

X