Lämmin karpalokeitto
Lämmin karpalokeitto maistuu etenkin joulun alla.
Ainekset
Karpalokeitto
- 5 dl karpalomehua (vähäsokerista)
- 1 rkl perunajauhoja
- 2 tl karpalolikööriä
- 3 dl pakastekarpaloita
Valmistusohje
Lämmin karpalokeitto valmistuu helposti näin:
1. Mausta karpalomehu tarvittaessa sokerilla. Sekoita perunajauhot kylmään mehuun ja kuumenna keitto sekoitellen kiehuvaksi.
2. Mausta keitto likööritikalla ja lisää sekaan karpalot.
3. Tarjoa karpalokeitto lämpimänä rapeiden vohvelisikareiden tai vaniljajäätelön kanssa esimerkiksi jouluaterian kepeänä jälkiruokana.
Saatat pitää myös kotoisesta karpalokiisselistä, karpalo-valkosuklaamoussesta tai vaniljaisesta karpalojäädykkeestä.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy jääkarpaloinen pavlova
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous