Lämpimät persikka-pekonileivät
Näissä leivissä makean ja suolaisen liitto toimii mainiosti. Älä tingi juustosta sillä juuri appenzeller on tämän reseptin juju.
Ainekset
Lämpimät persikka-nektariinileivät:
- 4 isoa paahtoleipää
- voita
- 2 tl dijoninsinappia
- 100 g raastettua appezeller-juustoa
- 2 persikkaa viipaleina
- 1 pkt pekonia
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
1. Voitele paahtoleivät voilla ja sinapilla ja nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
2. Levitä leiville juustoraaste.
3. Asettele päälle persikkaviipaleet sekä pekonit.
4. Mausta mustapippurilla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
5. Tarjoile raikkaan salaatin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous