Reseptit

Lämpimät persikka-pekonileivät

Näissä leivissä makean ja suolaisen liitto toimii mainiosti. Älä tingi juustosta sillä juuri appenzeller on tämän reseptin juju.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Lämpimät persikka-nektariinileivät:

  • 4 isoa paahtoleipää
  • voita
  • 2 tl dijoninsinappia
  • 100 g raastettua appezeller-juustoa
  • 2 persikkaa viipaleina
  • 1 pkt pekonia
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

1. Voitele paahtoleivät voilla ja sinapilla ja nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

2. Levitä leiville juustoraaste.

3. Asettele päälle persikkaviipaleet sekä pekonit.

4. Mausta mustapippurilla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

5. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

X