Lohimedaljonkeja ja uuniperunoita
Lohta uuniperunoilla. Ruoka, joka taatusti maistuu kaikille. Tarjoile kylkiäisenä vielä ihanan raikasta vihersalaattia.
Ainekset
- 4 Rosamunda-perunaa
- 1 rkl öljyä
- suolaa
- 4 kirjolohimedaljonkia
- suolaa
- pippuria
- sitruunamehua
- 100 g pehmeää vuohenjuustoa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 13 %)
- 1.5 tl kuivattua timjamia, rakuunaa ja basilikaa tai 2 rkl vastaavia hienonnettuja tuoreyrttejä
Valmistusohje
- Pese ja puolita uuniperunat. Voitele leikkauspinnat öljyllä ja mausta suolalla. Lado perunat leivinpaperin päälle pellille ja siirrä 200-asteiseen uuniin 30 minuutiksi. Valmistele tällä välin uuniin lisättäviksi myös lohimedaljongit.
- Mausta lohimedaljongit kevyesti suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Sekoita haarukan avulla pehmeään vuohenjuustoon tuorejuusto ja yrtit. Nosta lusikalla tai pursota seosta jokaisen medaljongin päälle.
- Siirrä kalapalat perunoiden seuraksi pellille ja jatka kypsentämistä seitsemisen minuuttia, kunnes kala kypsyy.
LISÄKSI: 2 dl raikasta vihersalaattia, 1 rkl salaattikastiketta (rasvaa 15 %), lasillinen rasvatonta maitoa tai piimää
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous