Makeat skonssit
Kermavaahto ja marmeladi kruunaavat nämä makeat skonssit.
Ainekset
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl mineraalisuolaa
- 2 rkl sokeria
- 50 g voita
- 2 dl maitoa tai kermaa
Valmistusohje
Sekoita jauhot, leivinjauhe, mineraalisuola ja sokeri keskenään. Nypi rasva joukkoon. Lisää neste ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Voit taitella taikinaa muutaman kerran. Taputtele se sitten uudelleen tasaiseksi levyksi ja ota siitä pyöreällä muotilla tai juomalasilla leipäsiä. Nosta ne leivinpaperin päälle pellille. Voit voidella ne maidolla tai kermalla.
Paista skonsseja 225 asteen uuninlämmössä noin 10 minuuttia, kunnes skonssit ovat kohonneita ja kauniin värisiä.
Tarjoa marmeladin ja kermavaahdon kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous