Reseptit

Mandariinimarmeladi

Mandariinimarmeladi maistuu paahtoleivällä ja tuo lautaselle häivähdyksen etelän aurinkoa.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 700 g satsumoita tai klementiinejä
  • 1 sitruuna
  • 300 g hyytelömarmeladisokeria

Valmistusohje

 

1. Kuori ja paloittele hedelmät. Pane palat monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Jauha sileäksi soseeksi. Kaada sose kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää sokeri ja anna marmeladin kiehua hiljalleen 10 minuuttia.

2. Kuori pois pinnalle kertynyt vaahto ja kaada marmeladi kahteen hyvin pestyyn purkkiin. Tarjoa marmeladia esimerkiksi paahtoleivän kanssa tai käytä kakkujen täytteenä.

X