Mansikka-vuohenjuustosalaatti
Tässä reseptissä vuohenjuusto paahdetaan uunissa täyteläiseksi, jäähdytetään ja murennetaan sitten mansikoilla makeutetun salaatin joukkoon.
Ainekset
Mansikka-vuohenjuustosalaatti:
- 300 g vuohenjuustoa
- 2 l mansikoita
- 2 pss ( à 80 g) babypinaattia
- 1 tlk kypsiä punaisia tai mustia linssejä
Kastike:
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 3 rkl vaaleaa balsamicoa
- ripaus sokeria
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
1. Revi vuohenjuusto paloiksi leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paahda juustoa 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, niin että juusto sulaa ja saa hieman väriä. Anna juuston jäähtyä ja murenna se sitten pienemmiksi paloiksi.
2. Puhdista ja puolita mansikat ja valuta sekä huuhtele linssit.
3. Sekoita kastikkeen aineksetkulhossa keskenään.
4. Lado tarjoiluvadille kerroksittain mansikoita, pinaattia, vuohenjuustoa, linssejä ja kastiketta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous