Marinoidut jättikatkaravunpyrstöt
Paista marinoidut katkaravunpyrstöt grillissä tai pannulla ja tarjoa chilikastikkeen kanssa.
Ainekset
- 1 rkl sitruunaruohotahnaa tai silputtua sitruunaruohoa
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 2 tl soijaa
- 1 tl kalakastiketta
- ¼ tl chilitahnaa
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa
- 8–10 raakapakastettua jättikatkaravunpyrstöä
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Pane sulaneet, kuoritut ravunpyrstöt muovipussiin, kaada päälle mausteliemi. Tarkista, että pyrstöt maustuvat tasaisesti. Anna pussin olla jääkaapissa noin 30 minuuttia.
2. Kypsennä pyrstöt uunigrillissä tai kuumalla pannulla paistamalla. Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous