Reseptit

Marinoidut jättikatkaravunpyrstöt

Paista marinoidut katkaravunpyrstöt grillissä tai pannulla ja tarjoa chilikastikkeen kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 rkl sitruunaruohotahnaa tai silputtua sitruunaruohoa
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 tl soijaa
  • 1 tl kalakastiketta
  • ¼ tl chilitahnaa
  • 1 tl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 8–10 raakapakastettua jättikatkaravunpyrstöä

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Pane sulaneet, kuoritut ravunpyrstöt muovipussiin, kaada päälle mausteliemi. Tarkista, että pyrstöt maustuvat tasaisesti. Anna pussin olla jääkaapissa noin 30 minuuttia.

2. Kypsennä pyrstöt uunigrillissä tai kuumalla pannulla paistamalla. Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

X