Marinoituja luumuja & karamellisuklaavaahtoa
Ainekset
- 5 dl vettä
- 100 g sokeria
- puolikkaan sitruunan mehu
- 10 neilikkaa
- 1 kanelitanko
- 10 g inkivääriä
- 100 g tuoreita luumuja, joista on poistettu kivet
- 100 g kuivattuja luumuja
karamellisuklaavaahto:
- 1 dl karamellisuklaata
- 1 dl kermaa
- 1 dl kermavaahtoa
Valmistusohje
Laita kattilaan kaikki ainekset paitsi luumut, ja keitä kokoon puoli tuntia. Kaada liemi luumujen päälle ja anna marinoitua vähintään kaksi tuntia.
Lämmitä kerma kädenlämpöiseksi ja sekoita suklaa joukkoon. Sekoita puolet kermavaahdosta massan sekaan ja nostele loput kermavaahdot joukkoon. Tarjoa vaahto luumujen kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous