Metsämarjagraavattu siika
Puolukka ja mustikka toimivat loistavasti yhdessä tässä metsämarjagraavatussa siiassa.
Ainekset
- 2 suomustettua siikafileetä
- 2-3 rkl merisuolaa
- 1 rkl sokeria
- rouhittua valkopippuria
- 4 rkl puolukka- tai mustikkamurskaa
Valmistusohje
Metsämarjagraavatussa siiassa on hienostunut puolukan ja mustikan maku.
1. Pyöräytä valkopippuria siikafileille. Sekoita suola ja sokeri, ripottele seos siikafileiden sisäpinnalle. Levitä murskatut marjat kalojen päälle. Pane fileet vastakkain ja anna suolautua jääkaapissa vuorokauden ajan. Pyyhi pois ylimääräinen suola ja marjat.
2. Leikkaa kalasta ohuita siivuja aloittaen fileen häntäpäästä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous