Metsäsienidippi
Metsäsienidippi onnistuu pakaste- tai suolasienistä. Smetanainen tahna on ihanaa esimerkiksi peruna- tai ruissipsien kera herkuteltuna tai paahdetun ruisleivän kaverina.
Ainekset
Metsäsienidippi
- 150-200 g suolattuja tai pakastettuja sekasieniä
- 1 prk (120 g) smetanaa
- 1/2 dl vispikermaa
- 1/2-1 punasipuli
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- 1 rkl sitruunamehua
- 1/4 tl mustapippuria
- (suolaa)
Valmistusohje
1. Liota suolasieniä kylmässä vedessä 1–2 tuntia. Pakastesieniä ei tarvitse liottaa. Puserra sienet kuiviksi ja hienonna ne.
2. Vatkaa kerma ja smetana kuohkeaksi sähkövatkaimella. Hienonna sipulit. Sekoita ainekset keskenään. Mausta metsäsienidippi pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Lue myös: Sienipatee
Lue myös Kotiliesi.fi: Sienisalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous