Mustikka-mascarponejäädyke
Kermainen jäädyke piilottaa sisälleen makeaa marenkia ja raikkaita mustikoita. Voit kokeilla mustikoiden tilalla myös puolukoita.
Ainekset
Mustikka-mascarponejäädyke:
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g mascarponea
- 1 1/2 dl tomusokeria
- 1/2 tl kardemummaa
- 200 g pakastemustikoita
- 4 pientä marenkia
- 4 piparkakkua
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone varovasti sekoitellen.
2. Kääntele seokseen myös tomusokeri, kardemumma, pakastemustikat, kolme murskattua marenkia sekä piparkakkua.
3. Jaa seos annosmaljoihin.
4. Murskaa viimeinen marenki ja piparkakku ja koristele pinnat niillä.
5. Nostaa maljat pakastimeen vähintään 3 tunniksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous