Nektariini-juustopiirakka
Nektariini-juustopiirakassa maistuu myös appelsiini tuorejuuston muodossa. Tämän piirakan voit valmistaa myös persikoista tai vaikkapa aprikooseista.
Ainekset
Nektariini-juustopiirakka:
- 1 pkt valmista pakastemurotaikinaa
- 5-6 nektariinia
- 1 dl sokeria
- 50 g pehmeää voita
- 200 g appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
- 1 kananmuna
- 1 dl sokeria
Valmistusohje
1. Painele sulanut murotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
2. Halkaise nektariinit ja poistakivet.
3. Sulata sokeri paistinpannullakohtalaisella lämmöllä. Varo ettei sokeri pala. Lisää sitten lämmin voi ja anna seoksen tasaantua. Lisää nektariinipuolikkaat ja anna niiden karamellisoitua. Nosta pannuliedeltä.
4. Sekoita tuorejuuston joukkoon kananmuna ja sokeri. Kaada tuorejuustoseos piirakkapohjan päälle ja nostele pinnallepaistetut nektariinit.
5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jäähdytä piirakka ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous