Nutellaletut
Nutellaletut ovat klassikkoainesta. Jo taikina maustetaan pähkinäsuklaa levitteellä ja sitä lusikoidaan vielä lettujen väliinkin juuri ennen tarjoilua.
Ainekset
Nutellaletut:
- 5 dl maitoa
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 2 kananmunaa
- 1 dl nutellaa (pähkinä-suklaalevitettä)
- voita paistamiseen
Täyte:
- 1-2 dl nutellaa
- 1/2 dl hasselpähkinärouhetta
Tarjoiluun:
- vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa
Valmistusohje
1. Vispilöi vehnäjauhot maidonjoukkoon ja lisää sokeri, suola, kananmunat ja nutella. Anna taikinan turvota hetki.
2. Paista taikinasta voissa lettu- tai blinipannulla paksuhkojalettuja.
3. Lusikoi joka toisen letun päälle nutellaa ja ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta. Nosta päälle toinen lettu.
4. Tarjoile täytetyt nutellaletut vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous