Reseptit

Nutellaletut

24.7.2019 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

12

Arvostelu

Kiitos
Nutellaletut ovat klassikkoainesta. Jo taikina maustetaan pähkinä­suklaa­ levitteellä ja sitä lusikoidaan vielä lettujen väliinkin juuri ennen tarjoilua.

Ainekset

Nutellaletut:

5 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
2 kananmunaa
1 dl nutellaa (pähkinä-suklaalevitettä)
voita paistamiseen

Täyte:

1-2 dl nutellaa
1/2 dl hasselpähkinärouhetta

Tarjoiluun:

vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa

Valmistusohje

1. Vispilöi vehnäjauhot maidonjoukkoon ja lisää sokeri, suola, kananmunat ja nutella. Anna taikinan turvota hetki.

2. Paista taikinasta voissa lettu- tai blinipannulla paksuhkojalettuja.

3. Lusikoi joka toisen letun päälle nutellaa ja ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta. Nosta päälle toinen lettu.

4. Tarjoile täytetyt nutellaletut vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme