Omena-valkosuklaa-tähtitortut
Tähtitortut ovat nyt blondeja. Täytteenä omenahilloa ja koristeena valkosuklaata.
Ainekset
- 1 pkt torttutaikinalevyjä
- 2 dl omenamarmeladia
- 1/2 tl kanelia
- 1/2 tl kardemummaa
- 1 kananmuna vatkattuna
Koristeluun:
- 100 g valkosuklaata sulatettuna
- hopea- ja/tai kultakuulia
Valmistusohje
1. Leikkaa sulaneet taikinalevyt neliöiksi ja tee niihin noin kahden senttimetrin viillot jokaisesta kulmasta. Käännä joka toinen kulma neliön keskelle ja paina saumakohta tiiviisti kiinni sormenpäillä.
2. Mausta omenamarmeladi kanelilla ja kardemummalla. Lusikoi saumakohdan päälle marmeladia.
3. Voitele tähtitorttujen sakarat kananmunalla ja nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
4. Anna jäähtyä. Valuta torttujen pinnalle valkosuklaata raidoiksi ja ripottele pinnalle koristekuulia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous