Paahdetut kaalilohkot
Fenkolilla ja siirapilla maustetut paahdetut kaalilohkot sopivat erinomaisesti dipattavaksi vaikkapa valkosipulilla ja persiljalla maustettuun maustamattomaan jogurttiin.
Ainekset
- 1 pieni kaalinpää
- 3 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- 1 tl fenkolinsiemeniä
- 2 rkl siirappia
- fetajuustoa
Valmistusohje
Leikkaa kaali lohkoiksi. Öljyä uunipelti ja asettele lohkot pellille. Valuta päälle oliiviöljy ja mausta lohkot suolalla, siirapilla ja mustapippurilla sekä fenkolinsiemenillä. Murenna pinnoille fetajuustoa. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous