Reseptit

Paahdetut kaalilohkot

27.9.2013 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Jorma Marstio

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Fenkolilla ja siirapilla maustetut paahdetut kaalilohkot sopivat erinomaisesti dipattavaksi vaikkapa valkosipulilla ja persiljalla maustettuun maustamattomaan jogurttiin.

Ainekset

1 pieni kaalinpää
3 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
1 tl fenkolinsiemeniä
2 rkl siirappia
fetajuustoa

Valmistusohje

Leikkaa kaali lohkoiksi. Öljyä uunipelti ja asettele lohkot pellille. Valuta päälle oliiviöljy ja mausta lohkot suolalla, siirapilla ja mustapippurilla sekä fenkolinsiemenillä. Murenna pinnoille fetajuustoa. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme