Paistetut persimonlohkot
Paistetut persimonilohkot saavat pannulla herkullisen karamellimaisen makuvivahteen. Herkullinen lisuke sopii porsaan lihan kylkeen.
Ainekset
Paistetut persimonilohkot
- 2 persimonia
- 2 rkl voita tai margariinia
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
1.Leikkaa pestyt persimonit lohkoiksi. Sulata voi sokerin kanssa pannulla, lisää persimonit ja paista kohtalaisella lämmöllä välillä lohkoja käännellen, kunnes hedelmät ovat pehmenneet ja saaneet pintaansa vähän väriä. Tarjoa paistetut persimonlohkot lämpiminä esimerkiksi porsaan sisäfileen kanssa.
Lue myös: Juustogratinoidut uunipersimonit
Lue myös Kotiliesi.fi: Persimonicarpaccio
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous