Reseptit

Paistetut persimonlohkot

Paistetut persimonilohkot saavat pannulla herkullisen karamellimaisen makuvivahteen. Herkullinen lisuke sopii porsaan lihan kylkeen.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Paistetut persimonilohkot

  • 2 persimonia
  • 2 rkl voita tai margariinia
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

1.Leikkaa pestyt persimonit lohkoiksi. Sulata voi sokerin kanssa pannulla, lisää persimonit ja paista kohtalaisella lämmöllä välillä lohkoja käännellen, kunnes hedelmät ovat pehmenneet ja saaneet pintaansa vähän väriä. Tarjoa paistetut persimonlohkot lämpiminä esimerkiksi porsaan sisäfileen kanssa.

Lue myös: Juustogratinoidut uunipersimonit

Lue myös Kotiliesi.fi: Persimonicarpaccio

X