Papaijakeitto
Papaijakeitossa makea papaija yhdistetään kookosmaidon kanssa ja maustetaan tuoreella inkiväärillä, limetillä ja korianterilla.
Ainekset
- 2 kovaa papaijaa
- 1 sipuli
- pieni pala inkivääriä
- 1 rkl öljyä
- 0.5 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1-2 dl kookosmaitoa
- limetti- tai sitruunamehua
- suolaa, pippuria
- korianteria tai lehtipersiljaa
Valmistusohje
Oranssinkeltainen papaijakeitto maistuu alkuruokana itse tehdyn pannuleivän kanssa.
- Kuori papaija, poista siemenet ja pilko hedelmäliha. Kuullota silputtu sipuli ja hienonnettu inkivääri öljyssä kattilassa. Lisää papaijapalat ja kasvisliemi. Anna hautua parikymmentä minuuttia.
- Soseuta keitto, lisää kookosmaito ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta keitto sitruunalla tai limetillä, suolalla ja pippurilla. Lisää pinnalle silputtua tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous