8.5.2012

Papusalaatti

Teksti: Anna.fi Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Chili, limettimehu ja juustokumina antavat tälle papusalaatille sopivasti potkua. Hunaja täydentää ja pyöristää makuelämyksen.

Ainekset

6 dl keitettyjä papuja
1 rasia minitomaatteja
2 silputtua kevätsipulia
1 silputtu punasipuli
1 vihreä chili
4 rkl öljyä
1 limetin mehu
1 murskattu valkosipulinkynsi
tilkka juoksevaa hunajaa
1 tl juustokuminaa
suolaa, pippuria

Valmistusohje

Liota ja keitä pavut. Jos käytät purkkipapuja, huuhtele ne kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Sekoita öljy, limettimehu, hunaja ja mausteet keskenään kulhon pohjalla. Lisää pavut, silputtu chili ja sipulit. Kääntele ainekset sekaisin. Anna maustua jonkin aikaa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi