Reseptit

Parsa-mustajuuripaistos

Tarjoa parsa-mustajuuripaistos paahdetun poronseläkkeen kanssa.

Teksti:
Raija Uljas

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 vihreää parsaa
  • 4 miniporkkanaa tai nuoria nippuporkkanoita
  • 4 mustajuurta
  • 1 punasipuli
  • 50 g pinaattia
  • suolaa
  • pippuria
  • voita

Valmistusohje

Kuori parsat ja porkkanat. Kuori mustajuuret sitruunalla maustettuun veteen. Keitä kaikki erikseen juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kiehauta myös pinaatti.

Kuori ja hienonna punasipuli. Kuullota voissa pehmeäksi. Lisää keitetyt kasvikset ja kuullota hetki. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa paahdetun poronseläkkeen kanssa.

X