Pashanmakuinen jäädyke
Pashanmakuisessa jäädykkeessä perinnemaku saa uutta twistiä.
Ainekset
- 4 keltuaista
- 1 ¼ dl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 4 dl kuohu- tai vispikermaa
- 200 g sitruunarahkaa (Valio)
- 2 rkl appelsiinimarmeladia
- 2 rkl hillottua appelsiininkuorta
- 1 dl hienonnettuja manteleita
- noin ½ sitruunan mehu
Valmistusohje
Pashanmakuinen jäädyke on raikas vaihtoehto perinteiselle pashalle.
- Vatkaa keltuaiset sekä vanilja ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää seokseen rahka, appelsiinimarmeladi, rouhitut mantelit ja hillotut appelsiininkuoripalat.
- Vaahdota kuohu- tai vispikerma ja kääntele vaahto seokseen. Lisää lopuksi sitruunamehua samalla maistellen.
- Kaada seos jäädyke- tai kakkuvuokaan. Anna jäätyä pakastimessa vähintään 4 tuntia. Ota pashajäädyke huoneenlämpöön viimeistään puoli tuntia ennen tarjoamista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous