Pekoniin kääritty villisika ja puolukkakastike
Pekoniin kääritty villisika on tuhti ruoka, joka tarjotaan puolukkakastikkeen kera.
Ainekset
- 150 g villisian sisäfileetä annosta kohden
- 1-2 viipaletta pekonia
puolukkakastike:
- 5 dl naudan Demi Glacea
- 5 dl punaviinikastikepohjaa
- 3 dl pakastepuolukoita
- 1 tl pihlajanmarjahyytelöä
- 2 rkl balsamicoa
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Leikkaa fileestä noin 70–75 g:n paloja ja painele ne pihvin muotoon. Kiedo pihvit pekoniin ja paahda molemmin puolin kuivalla pannulla, kunnes pinnassa on kaunis väri. Nosta pihvit uunivuokaan ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Puolukkakastike:
Kiehauta kattilassa balsamico ja lisää muut aineet. Keitä kastiketta kokoon noin 30 minuuttia. Siivilöi kastike ja tarkista maku.
Ohje: ravintola Rampsi, Vierumäki
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous